Loopanalyse

Befit Alken Limburg GROEPSPRAKTIJK VOOR KINESITHERAPIE, MANUELE THERAPIE EN OSTEOPATHIE loopanalyse

Deze loopananlyses en blessurescreening zijn zowel voor beginnende als gevorderde lopers. De loopanalyse gebeurt aan de hand van een test op de loopband of veldtest, hierbij screenen we je loopstijl. De loopanalyse gebeurt aan de hand van camera’s en digitale bestanden om dynamische verschillen op te sporen. Daar kunnen aanpassingen naar stijl, loopergonomie en loopefficiëntie uit komen.

Hierop kan een blessure preventie screening volgen, waarbij we op kinesitherapeutisch vlak op zoek gaan naar je weak and strong links. Bij blessurescreening gaan we statische- en krachttesten uitvoeren gebaseerd op een anamnese gekoppeld aan je (blessure-) voorgeschiedenis. 

Na de loopanalyse en blessurescreening krijg je steeds tips and tricks en bijhorend oefenschema mee. Ook inspanningstesten, (sport)-voedingsanalyses, lactaatmetingen en loopschema’s behoren tot de opties die je in combinatie met loopananlyse en blessurescreening kan volgen.

Bereid je voor op een loopanalyse

Vragen of een afspraak maken?

Dan kan je ons gemakkelijk een contactbericht sturen via het contactformulier. Een mailtje sturen of even bellen kan natuurlijk ook. 


Scroll to Top